Інформатор Коломия

ГРОШІ

Які зарплати по Коломиї і де більше платять

Які зарплати по Коломиї і де більше платять

Яку зарплату пропонують роботодавці Коломиї, чим заманюють і в які сфери більший запит фахівців?

Про все це розпровість Інформатор за аналітичними даними сайту з пошуку роботи.

Так, у 15 жовтня 2023 року до 15 січня 2024 року середня заробітна плата, яку пропонують роботодавці, складає 14 тис грн. Тим часом коломияни, які подають своє резюме, в середньому очікують отримувати 17 тис грн.

Що ж до професій, то у Коломиї найчастіше шукають працівників у сферу торгівлі (36% пропозицій роботи),. За ними вслід йдусть вакансії у недержавних організаціях (32% пропозицій). В вдвічі рідше – у сферу транспорту та готельного бізнесу. 10 % вакансій для сфери гготельного бізнесу. На виробницьтво запит складає лише 6%.

Читайте до теми: Коломия пропонує роботу | вакансії тижня

Що ж до зарплати, то найбільше пропонують торговим представникам з авто або без, обіцяючи в середньому біля 25 тис грн на місяць. Також затребуваними є водії, їм роботодавці  Коломиї готові платити біля 15000 грн. Касири на АЗС також потрапили в ТОП по зарплатах, їхм обіцяють біля 14 800 грн на місяць.

Наразі по місту понад 1 тисяча коломин активно шукає роботу через сайти, тим часом пропозицій тільки 458.

Найчастіше роботодавці заохочують нових працівників бонусами, преміями, безкоштовним навчанням  та знижками на товари. Тим часом медичне страхування зустрічається вкрай рідко – лише у 5% випадків.

Детальніше – у графіках.

Нагадаємо, раніше Інформатор аналізував ціни на оренду квартир у Коломиї в листопаді-грудні 2023 року.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору