Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Гвіздецька громада зустріне загиблого захисника Івана Мазничка

Гвіздецька громада зустріне загиблого захисника Івана Мазничка

Лави Небесного війська поповнив Мазничка Іван Русланович, уродженець села Старий Гвіздець. Сьогодні до рідного дому прибуде траурний кортеж з тілом Героя.

З сумом сповіщає Інформатор.

Військовий був начальником складу взводу забезпечення ремонтно – відновлюваного батальйону військової частини А 3719. 25 лютого 2022 року він повернувся з-за кордону, де був на роботі, а вже 27 лютого 2022 року вступив до лав Збройних Сил України. Він мужньо та безстрашно пішов на війну боронити рідну землю від ворожої орди. Загинув 24 січня 2024 року внаслідок поранень отриманих в результаті ворожого скиду з БпЛА на позиціях ЗСУ поблизу н.п. Торське, Краматорського району, Донецької області.

Сьогодні, 27 січня, орієнтовно о 16 годині відбудеться зустріч скорботного кортежу. у Гвіздецькій громаді просять всіх вийти на вулиці та гідно зустріти Героя, що повертається до рідної домівки “на щиті”. На центральній площі Гвіздця відбудеться поминальна панахида, далі кортеж попрямує вулицею Українська в село Кулачківці.

“Іван назавжди залишиться у серцях кожного з нас. Для когось – хорошим другом і вірним побратимом, для родини – люблячим чоловіком, сином, братом, для українців – Новітнім Героєм. Чекатимемо Героя на малій Батьківщині щоб гідно зустріти та провести до місця вічного спочинку.”, – з сумом зазначають на сторінці Гвіздецької територіальної громади.

Нагору