Інформатор Коломия

ВЛАДА

За скільки підприємець з Ключева взяв у Коломиї землю в оренду на пів століття

За скільки підприємець з Ключева взяв у Коломиї землю в оренду на пів століття

26 січня відбувся аукціон з права оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування на вулиці Куриласа в Коломиї. На цей ласий шмат міської землі претендувало четверо. але переміг той, хто запропонував на 1 гривню більше.

Інформатор розповість більше про цей аукціон.

0,024 га землі в оренду на вулиці Куриласа Коломийська міська рада виклала на аукціон з правом оренди на 49 років. Стартова ціна лоту становила 4 161,83 грн на рік.

Варто зазначити, що ця ділянка знаходиться відносно близько до центру міста – за 1 км, це до 20 хвилин пішки.

Цільове призначення цієї земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Стати довгостроковими орендарями цієї земельної ділянки хотіло аж четверо: Івасюк Роксолана Михайлівна, Дячук Назарій Юрійович, Чемерис Владислав Васильович та М’якущак Михайло Миколайович. Більшість учасників – мешканці Коломийщини.

За результатами 3 раундів ціна на цю землю зросла майже втричі. Чемерис Владислав Васильович запропонував 12 тис грн на рік, а М’якущак Михайло Миколайович – на 1 гривню більше. І що цікаво, у кожному з раундів М’якущак пропонував на 1 грн більше від Чемериса. Збіг?

Відтак найвища пропозиція за цим лотом становить 12 001 грн.

М’ЯКУЩАК МИХАЙЛО МИКОЛАЙОВИЧ – підприємець з села Великий Ключів, який спеціалізується на роздрібній торгівлі з лотків і на ринках іншими товарами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору