Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Печеніжині водій “BMW” зніс паркан, влетів у будинок та перекинувся: постраждали пасажирки

У Печеніжині водій "BMW" зніс паркан, влетів у будинок та перекинувся: постраждали пасажирки

Сьогодні, 30 січня, в селищі Печеніжин 23-річний водій на “БМВ” на швидкості зніс огорожу, врізався в будинок й автомобіль перекинувся. В салоні авто їхали ще три пасажирки. Їх госпіталізували до Коломийської ЦРЛ.

Пише Інформатор.

ДТП трапилась близько 15:20 в смт. Печеніжин по вул. Незалежності. За кермом автомобіля марки “БМВ 520” сірого кольору був 23-річний житель с. Рунгури. Як встановила поліція, рухаючись з Рунгурів в сторону центру Печеніжина, керманич не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням, внаслідок чого вчинив наїзд на огорожу, в результаті чого автомобіль перекинувся.

В результаті ДТП отримали тілесні ушкодження три пасажирки, мешканки Печеніжина, 2006 року народження.

За словами очевидців, одразу після ДТП одну пасажирку віднесли в лікарню, яка неподалік, інші дві дівчини самостійно пішли в лікувальний заклад. Далі їх доставлено до Коломийської ЦРЛ для надання медичної допомоги.

Водій автомобіля “БМВ” освідчений на стан сп’яніння – тверезий. Автомобіль з механічними пошкодженнями поміщено на територію арештмайданчика.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору