Інформатор Коломия

ГРОШІ

У ратуші хочуть скасувати аукціон на оренду 20 га землі в селі Іванівці Коломийської громади | ОНОВЛЕНО

На початку 2024 року  Коломийська міська рада виклала на аукціон з продажу права оренди 20 га сільськогосподарських земель у селі Іванівці в урочищі «Вівчареве» терміном на 20 років.  Стартова ціна була 29 215 грн на рік. Аукціон запланований на 2 лютого, проте напередодні міська рада оприлюднила проєкт рішення про скасування цього аукціону.

Повідомляє Інформатор.

Згідно проєкту рішення міськрада пропонує скасувати ці земельні торги на основі пропозицій постійної комісії міської ради з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, у зв’язку із внесенням змін до землеоціночної документації на земельну ділянку. Адже з 1 січня 2024 року затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в селі Іванівці.

До теми: Коломийська міськрада виклала на аукціон 42 га землі у Іванівцях і Товмачику

Журналістам Інформатора вдалось поговорити із працівниками ратуші щодо цього аукціону. Заступник начальника управління Олександр Яворський повідомив, що на участь в аукціоні подалося кілька претендентів, відтак вартість земельної ділянки зросла у десятки разів, тому причин відміняти аукціон немає.

Детальніше про ці торги очікуйте вже 4 лютого на нашому сайті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору