Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Яремчанець заплатить штраф, бо вдарив жінку через вуличного кота

Яремчанець заплатить штраф, бо вдарив жінку через вуличного кота

У місті Яремче за хуліганство судили місцевого мешканця. У чоловіка на вулиці виник конфлікт з незнайомою жінкою, бо її собака гавкав на кота. Під час сварки яремчанець вдарив власницю собаки.

Деталі справи розповість Інформатор.

Суд встановив, що на центральній вулиці Яремче неподалік магазину “Рибак” обвинувачуваний вчинив словесний конфлікт з потерпілою та «наніс їй один удар долонею лівої руки в область обличчя». Жінка отримала тілесні ушкодження.

Обвинувачуваний у суді пояснив, що побачив собаку бійцівської породи бультер’єр, який гавкав на кота. За його словами, кішка почувала себе дуже погано. Оскільки бультер’єр належав потерпілій, він зробив їй зауваження, щоб вона забрала собаку. Однак остання у відповідь створила з ним конфлікт, грубо відреагувала, вела себе зверхньо. Тоді він переніс кішку на протилежну сторону, проте словесна перепалка тривала. Він зазначив, що жінка вела себе неадекватно та зверхньо, бігла за ним та знімала відео на телефон. Це обурило його, він повернувся назад до неї, вибив телефон з її рук, та наніс удар їй в область шиї. Після чого він пішов і його затримала поліція.

Чоловік свою вину визнав повністю. Щиро шкодує про те, що сталося. Обіцяє, що такого не повториться більше.

Свою підвищену емоційність у ході судового розгляду пояснював тим, що служив у АТО. У судовому засіданні попросив вибачення у потерпілої.

Потерпіла повідомила, що собака був на повідку. Він загавкав на кішку, яка знаходилася на газоні. Через це, один із чоловіків, які там стояли, почав звертатися до неї нецензурною лайкою, обзивати та принижувати її. Вона зробила йому зауваження, однак, обвинувачуваний почав ще гірше себе поводити, на що вона йому сказала, що це хуліганство, і якщо він не припинить такої поведінки, то викличе поліцію. У момент, коли вона почала знімати обвинувачуваного на камеру, він вибив телефон з її рук, відштовхнув її подругу в сторону, та вдарив по обличчі.

Потерпіла акцентувала увагу, що внаслідок дій обвинуваченого вона відчула приниження своєї гідності, перенесла суттєві душевні переживання, окрім фізичного болю, а тому просить обрати останньому найвищу міру покарання, так як з боку обвинувачуваного не було ніяких вибачень, примирень, відшкодування завданої шкоди.

Зрештою 25 січня 2024 року суд визнав чоловіка винним і призначити йому покарання у виді штрафу у розмірі 25 500 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору