Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Трішки недобігли: прикарпатців та буковинця з пострілами затримували прикордонники

Троє чоловіків по гірських стежках намагалися дістатися Румунії, але за кілька кроків до кордону їх зупинили пострілами. 

Пише Інформатор, посилаючись на ДПСУ.

Правопорушників, жителів Прикарпаття та Буковини, затримали посеред дня 4 лютого охоронці кордону відділу прикордонної служби «Селятин». Вони прямували до кордону гірськими стежками в межах прикордонної смуги у Вижницькому районі Чернівецької області.

Щоб зупинити чоловіків, охоронцям кордону довелось здійснити кілька попереджувальних пострілів. Виявили їх прикордонники завдяки технічним засобам спостереження та службового собаки й затримали за кілька метрів до лінії державного рубежу.

Затриманих правопорушників доставлено до прикордонного підрозділу та оформлено документи щодо притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

За злісну непокору законному розпорядженню військовослужбовців Держприкордонслужби на одного з чоловіків також складено матеріали за ст.185-10 КУпАП. Подальшу долю затриманих вирішить суд.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору