Інформатор Коломия

ВЛАДА

За скільки віддали і кому в оренду 20 га землі в Іванівцях Коломийської громади

За скільки віддали і кому в оренду 20 га землі в Іванівцях Коломийської громади

Коломийська міська рада виклала на аукціон з правом оренди 20 га сільськогосподарської землі в урочищі “Вівчареве” села Іванівці. На цей ласий шмат претендувало аж 14 учасників. Відтак ціна зросла в 14 разів.

Інформатор розповість більше.

2 лютого відбувся аукціон з права оренди сільськогосподарських земель у селі Іванівці. В ході 3 раундів 20 га землі в урочищі “Вівчареве” зросли в ціні до 402 тис грн зі стартової 29 215,81 грн за рік.

Відтак вартість оренди 1 га землі на цій ділянці сягає 20 100 грн на рік.

У ратуші на початку року провели грошову оцінку цих земель і вже хотіли рішенням сесії відміняти аукціон і оголошувати новий із вищою початковою ціною. Але на торги подалося аж 14 учасників і це дозволило збільшити в рази вартість цього лоту.

Відтак вартість ділянки зросла у 14 разів.

Новим власником землі в урочищі “Вівчареве” згідно даних YouControl стало фермерське господарство “АГРО НК”, зареєстроване в селищі Більшівці. Директор – НАЗАРКЕВИЧ МИКОЛА ВОЛОДИМИРОВИЧ.

Інша учасниця – Гнатюк Уляна Богданівна запропонувала всього 1 грн менше. Напередодні вона отримала в довгострокову оренду 6,82 га сільськогосподарських земель у Товмачику та Раківчику.

Деталі читайте у статті На аукціонах земель Коломийської громади вартість зросла в 22 рази.

Фото ілюстративне.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору