Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї судитимуть бригадира на залізниці через загибель машиніста

У Коломиї судитимуть бригадира на залізниці через загибель машиніста

Бригадир залізниці може сісти за ґрати на 8 років, оскільки внаслідок порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою машиніст впав та загинув. Коломийські прокурори скерували до суду обвинувальний акт. 

Пише Інформатор за даними прокуратури області.

Слідство встановило, що обвинувачений залучив до виконання  робіт з підвищеною небезпекою у нічний час машиніста насосної установки. Під час навантаження залізничної цистерни дизельним паливом він відлучився з місця проведення робіт, чим допустив порушення забезпечення виконання правил охорони праці. Внаслідок цього машиніст впав з перехідної площадки зливної естакади з висоти 3,3 м на бетонну обмостку колії та отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям.

Прокурори Коломийської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно бригадира на залізниці за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на підприємстві, що спричинило загибель людей (ч. 2 ст. 272 КК України).

За вчинене обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору