Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Втретє за три місяці: на подвір’я будинку в Коломиї знову повалило дерево

Втретє за три місяці: на подвір'я будинку в Коломиї знову повалило дерево

Сьогодні в обідню пору на подвір’я п’ятиповерхового будинку №9 по вул. Бандери вкотре впало дерево з польського кладовища. Мешканці кажуть, що це третє повалене дерево за три останні місяці.

На місці події побував Інформатор.

Дерево росло на території польського цвинтаря, який знаходиться між житловими масивами Мазепи-Бандери. Вочевидь воно було старе та аварійне й вітер просто повалив його. Дерево впало на паркан кладовища та подвір’я багатоповерхівки – за кілька метрів до дитячого майданчика та лавочок. На щастя, на момент його падіння на вулиці нікого не було, тож обійшлося без трагічних наслідків.

Втім, за словами мешканців, воно пошкодило деякі частини будинку – крівлю входу у під’їзд та підвал, дивом не розбило вікна квартир.

Нагадуємо, що у листопаді 2023 року Інформатор вже писав про падіння дерева на подвір’я будинку №9 по вул. Бандери – просто за кілька метрів від цього місця. Коломияни ще тоді закликали комунальників позрізати аварійно небезпечні дерева на польському кладовищі. Сподіваємось, що комунальні служби таки прислухаються до мешканців.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору