Інформатор Коломия

На Надвірнянщині брат задушив сестру та закопав у лісі | Поліція затримала підозрюваного

На Надвірнянщині брат задушив сестру та закопав у лісі | Поліція затримала підозрюваного

5 лютого до поліції надійшло повідомлення від сина 55-річної мешканки села Мирне, Надвірянського району. Він повідомив, що його мати зникла.

Інформатор розповість деталі за даними поліції.

Поліція одразу розпочала пошуки зниклої жінки. Наступного дня під час проведення розшукових робіт правоохоронці виявили закопане тіло жінки, зі слідами насильницької смерті.

Слідство встановило, що до вчинення злочину може бути причетний брат загиблої. Поліції вдалося вийти на його слід, тож фігуранта затримали в Одесі, де він переховувався. 45-річний чоловік є мешканцем Одеської області.

Пізніше стало відомо, що він приїхав на Прикарпаття з метою вбивства сестри. Брат загиблої проник до помешкання родички й задушив її. Після чого вивіз тіло сестри в ліс й закопав у землю.

Наразі поліція встановлює можливі причини такого звірячого вбивства. Затриманому повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбачено за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України

Йому світить до 15 років позбавлення волі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору