Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Кінострічки про шахрайство та пограбування | Добірка від Інформатора

Кінострічки про шахрайство та пограбування | Добірка від Інформатора

Пограбування завжди були популярною темою у світовому кінематографі, особливо, коли воно майстерно сплановане. А що саме цікаве – глядачі завжди співпереживають грабіжникам й зовсім не хочуть, щоб їх спіймала поліція.

Інформатор підготував добірку найкращих фільмів про пограбування банків, масштабні афери та крадіжки.

Король злодіїв, кримінал/трилер

Усе починається з групи майстерних, відчайдушних злочинців, які в силу свого віку давно відійшли від справ. Та вони вирішують провести своє останнє велике пограбування. Жоден з них і не уявляв, що ця спланована операція стане найгучнішою подією кримінальної хроніки Великобританії за останню сотню років.

8 подруг Оушена, кримінал/комедія 

Деббі Оушен –  молодша ​​сестра відомого грабіжника та шахрая на ім’я Денні, який вчинив не одне зухвале пограбування. Достроково вийшовши з в’язниці, вона відразу починає готувати нове пограбування, яке ретельно планувала протягом п’яти років. Деббі збирається вкрасти діамантове кольє, яке оцінюється приблизно в 100 мільйонів доларів, і для цього їй потрібна допомога ще шести спільників. Знайшовши свою вірну подругу Лу та заручившись її підтримкою, Деббі починає збирати команду.

фільм 8 подруг оушена

На драйві, екшн/трилер

У фільмі “На драйві” розповідається історія молодого хлопця на ім’я Малюк, який живе за законами вулиці і залежить від адреналіну, швидкої їзди і стильної музики. Він вміє неймовірно водити машину, тож його бандитські друзі набувають його послуг як водія, щоб втекти від поліції після вчинення злочину.

Гнів людський, екшн/кримінал

Патрік Хілл недавно влаштувався на роботу охоронцем в компанію Fortico, чий парк вантажівок перевозить мільйони доларів готівкою по Лос-Анджелесу. Колеги вітають новобранця шквалом глузувань в роздягальні, намагаючись влаштувати класичну дідівщину. Начальник також не дуже вражений послужним списком свого нового працівника. Він здається абсолютно нездатний на жорсткі дії, які можуть знадобитися в певних ситуаціях, зокрема, в разі необхідності зупинити потенційних грабіжників. Так відбувається до тих пір, поки Х, як вони його називають, не дивує їх усіх, самотужки зірвавши спробу пограбування, спокійно стріляючи кожному з нападників в голову, замість того, щоб дотримуватися протоколу.

Геніальне пограбування, екшн/трилер

За сюжетом, геніальний та харизматичний інженер на імʼя Волтер спланував пограбування століття.
Йому стало відомо, що цінний артефакт опиниться в банківському сейфі столітньої давності. До сейфу немає креслень, а система захисту невідома. Проте ці проблеми не зупиняють ні Волтера, ні молодого авантюриста-вундеркінда Тома. Зухвалий план вони хочуть здійснити серед білого дня майже відкрито: адже вся Іспанія, включаючи співробітників банку, саме будуть дивитися фінал чемпіонату світу з футболу 2010 року.

фільм про пограбування банку

Одинадцять друзів Оушена, кримінал/трилер

У центрі сюжет знаходиться пропащий шахрай Денні Оушен. Не минуло й доби після того, як його звільнили з в’язниці, а він вже задумав пограбувати три найбільших казино Лас-Вегаса, що належать одній і тій ж людині Террі Бенедикту, який до всього іншого в стосунках з колишньою дружиною Денні. Однак сам він не зможе провернути таке зухвале і грандіозне пограбування, і тому збирає команду справжніх професіоналів.

оушен друзі

Аферистка, трилер/комедія

Цинічна та самовпевнена Марла Грейсон є професійним опікуном, якого призначає суд для людей похилого віку, які з тих чи інших умов визнано нездатними самих себе обслуговувати. Марла законними засобами привласнює всі активи та нерухомість своїх підопічних. І ось вони знаходять «клієнтку» Дженніфер Петерсон — заможню пенсіонерку, яка не має спадкоємців та родини. Але виявляється що Дженніфер Петерсон не є абсолютно безпорадною жінкою, і має свої «темні» секрети та зв’язки зі світом гангстерів

Ілюзія обману, трилер/кримінал

Чотири талановиті фокусники показують на сцені незвичайні номери, під час яких відбувається пограбування банку, а гроші починають надходити на рахунки присутніх глядачів. Саме подібними виступами чудові ілюзіоністи прославилися серед публіки. Їх об’єднує таємничий незнайомець, а владі необхідно розкрити секрет цих операцій та зловити злочинців.

фільм про ілюзіоністів

Поганці, екшн/трилер

Річард Пейс — знаменитий злочинець, чиї найкращі роки у кримінальному світі залишилися у минулому. Якось до нього звертається злочинне угруповання «Команда ізгоїв», учасники якого вважають себе сучасними Робін Гудами. «Ізгоям» потрібна допомога Пейса: вони планують вкрасти величезну суму грошей у золотих злитках, які заховані під неприступною в’язницею на Близькому Сході. Команда починає цей злочин не заради наживи — «Ізгої» намагаються зупинити фінансування світового тероризму і спрямувати «криваві» гроші на благодійність.

фільм про пограбування

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору