Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У громаді Косова утворилася Молодіжна рада | Як стати учасником?

У громаді Косова утворилася Молодіжна рада | Як стати учасником?

Молодіжна рада Косова розширює свою команду. Якщо ти хочеш долучитися до проектів, спрямованих на розвиток міста та впливати на життя громади, то можеш стати стажером організації.

Щоб стати учасником молодіжної ради, необхідно заповнити заявку. Потім треба пройти співбесіду та засідання, на якому детальніше розкажуть, про що організація і чим вона займається.

Стати стажером ради може зацікавлена молодь віком від 14 до 34 років.

«Ми є молодою організацією, яка утворилася цієї осені. На даний момент до організації входить сім членів. Для того, аби активно працювати, ми організували пошук стажерів»,- розказала у коментарі Інформатору голова організації Кваснюк Лідія.

За її словами, одним з напрямків роботи Молодіжної організації є створення дозвілля для молоді,  а також участь у різних проєктах.

“Зараз до завершення доходить проєкт «Впливові». Цей проєкт навчав нас виявляти проблеми в громаді, шукати способи її вирішення, писати проєктну заявку. Цих вихідних ми їдемо на завершальний форум. Серед обраних проблем виокремили проблему промоції і запропонували ідею по створенню брендбуку міста Косова, а також створення єдиного інформаційного джерела для поширення інформації для туристів та місцевих жителів.

Ми прийшли до висновку, що в нашому місті немає чим займатися молоді, тому у рамках  різних проєктів ми пишемо програми про створенню заходів промоції молодіжної ради в громаді», – розповідає Лідія Кваснюк.

Молодіжна рада організовує майстер-класи, зустрічі. Недавно відбувався захід чайної церемонії, майстер-клас з бісероплетіння силянок, перегляд фільму про поета-шістдесятника Василя Стуса та анімаційний фільм української студії для дітей.

Також з 1 по 4 лютого молодіжна рада взяла участь у boot camp від UPSHIFT.

UPSHIFT – це глобальна програма дитячого фонду ООН, що реалізується у понад 40 країнах. Вона надає молоді навички сучасного часу та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати рішення цих проблем.

Познайомитися з керівним складом ради можна за тут.

Контактний номер організації 0971325597

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору