Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Косівчан запрошують на лекцію, де з гумором розкажуть про гуцульську кераміку

Косівчан запрошують на лекцію, де з гумором розкажуть про гуцульську кераміку

Кераміст Сергій Дутка проведе гумористичну лекцію у місті Косів, а на зібрані кошти придбають дрон для ЗСУ.

Повідомляє Інформатор.

Відомий кераміст Сергій Дутка у громадському просторі  «Фонд «Вільні» проведе лекцію про догуцульський період косівської кераміки. Зібрані кошти підуть на придбання дрону Mavic 3T для 108 ОГШБ.

Лекція від Сергія Дутки матиме гумористичну тональність і неформальний підхід. Зокрема, можна буде дізнатися про кераміку не за допомогою сухий наукових фактів, а завдяки нецікавим чуткам, авторським припущенням та легкому гумору від ведучого.

Гості заходу почують про курйозні сторіз Бахматюка в інстаграмі та про те, як кераміка, подібно динозаврам, пережила вимирання і отримала друге життя.

Захід відбудеться о 18:00 20 лютого в громадському просторі «Вільні». Вхід на лекцію за донат від 200 гривень з одного відвідувача.

Анкета для реєстрації тут.

Також зробити благодійний внесок на збір можна при вході у приміщення в скриню для збору коштів, або перерахувати на банку для збору.

Довідково. Сергій Дутка – відомий косівський гончар, роботи якого вирізняються тим, що поєднують традиційні гончарні прийоми з власною інтерпретацією форми та змісту зображуваного. Серед його виробів є саламандри, динозаври та ящірки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору