Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Косівчанин незаконно зберігав зброю та понад 1300 набоїв

Поліцейські Івано-Франківщини вилучили у мешканця Прикарпаття набої різного калібру та вогнепальну зброю. Йому може загрожувати до семи років ув’язнення.

Розповідає Інформатор за даними поліції області.

Як стало відомо, частину заборонених предметів чоловік переносив із собою, іншу частину він зберігав за місцем проживання. 11 лютого на Косівщині співробітники поліції спільно з представниками українського товариства мисливців і рибалок для перевірки документів зупинили перехожого чоловіка.

В ході поверхневого огляду у мешканця Косова знайшли чимало заборонених предметів. Прикарпатець при собі мав предмет, схожий на малокаліберну гвинтівку з набоями та тепловізор.

Після цього правоохоронці провели огляд житлових приміщень у господарстві за місцем проживання чоловіка. Там вони знайшли й вилучили: комплектуючі деталі та предмети до вогнепальної зброї, предмети, схожі на пістолет-револьвер та мисливську рушницю, понад 1300 набої різного калібру, полімерні пакети з речовиною, схожою на порох.

Все це чоловік зберігав без дозволу, тож тепер йому за скоєне може загрожувати до семи років ув’язнення.

Дії фігуранта кваліфікують за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Після проведення експертизи вирішуватиметься питання щодо оголошення правопорушнику підозри. Наразі поліцейські з’ясовують звідки у правопорушника набої, зброя та мету їх зберігання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору