Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї не працювало укриття у середмісті під час повітряної тривоги

У Коломиї не працювало укриття у середмісті під час повітряної тривоги

Про це повідомила коломиянка Ірина, яка 15 лютого під час другої повітряної тривоги намагалась потрапити в укриття кафе, що на розі вулиць Франка-Театральна, але натрапила на зачинені двері.

Інформатор дізнавався у ратуші, в чому справа.

“Добрий день! Хочу звернутися до Вас з проханням, на даний час триває повітряна тривога знаходжусь на вул. Театральна біля пабу “Штольня” яке слугує укриттям воно зачинене. Також в п’ятницю, 9 лютого, була ідентична ситуація. Були бажаючі громадяни, які також призупинялись, щоб зайти. Раніше висів номер телефону, за яким можна звернутись. На даний період часу немає ніяких вказівників. Але саме кафе в підвальному приміщенні. Вивчаючи історію, за радянських часів там було одне із укриттів, якщо не помиляюсь протирадіаційне”, – написала нам пані Ірина.

Переглянути мапу укриттів можна ТУТ.

Там нам підтвердили, що ПРУ №35498, що знаходиться в кафе на вул. Театральній, діюче. Позначки укриття та контактний номер відповідальної особи зняли робочі, коли проводили ремонтні роботи.

Також у ратуші запевнили, що з’ясують причини, чому укриття було зачинене під час повітряної тривоги.

Очікуємо інформації за результатами розмови працівників відділу з питань цивільного захисту із власниками кафе.

У Коломиї не працювало укриття у середмісті під час повітряної тривоги

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору