Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

П’яний водій на смерть збив велосипедистку на Снятинщині

П'яний водій на смерть збив велосипедистку на Снятинщині

15 лютого водій автомобіля “Фольцваген Пасат” вчинив ДТП, в якій загинула велосипедистка. З’ясувалося, що керманич перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Деталями ділиться Інформатор за даними поліції.

Смертельна аварія сталася в селі Хутір-Будилів Снятинської громади.

Як відомо, 50-річний водій “Фольцваген Пасат” допустив наїзд на пенсіонерку, яка їхала на велосипеді в попутному напрямку. 62-річна місцева мешканка від отриманих травм померла на місці.

За результатами медичного огляду встановлено, що на момент дорожньо-транспортної пригоди водій перебував в стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил дорожнього руху, а водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху.

Водіїв двоколісних транспортних засобів просять, збираючись у дорогу, обирати одяг зі спеціальними світлоповертаючими елементами чи наліпками (флікерами), обладнати свій транспортний засіб подібними елементами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237 

Нагору