Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Рік тому загинув захисник України Сергій Правдивий, родина якого переїхала з окупованого міста до Коломиї

Рік тому загинув захисник України Сергій Правдивий, родина якого переїхала з окупованого міста до Коломиї

Сергій загинув від кулі снайпера в Донецькій області під Вугледаром 17 лютого 2023 року. У полеглого героя залишилося 2 неповнолітніх дітей, мама та 4 братів та сестер. Поховали захисника у Коломиї на міському кладовищі.

Сергій Володимирович Правдивий народився 07 серпня 1991 року в місті Новомосковськ Дніпропетровській області. Вчився та проживав в Енергодарі Запорізької області, закінчив школу в 2008 році, а після завершення загальної освіти вступив до Запорізького коледжу на спеціальність “Економіст”

Потім навчався в Запорізькому економічному коледжі. Після навчання працював у відділенні Дельтабанку м. Запоріжжя.

З початком війни у червні 2022 року пішов на захист Батьківщини добровольцем і був призваний до Збройних Сил України до складу територіальної оборони. Герой проходив службу у військовій частині міста Маріуполь.

На той час його сім’я переїхала з тимчасово окупованих територій до Коломиї.

Його забрала ворожа куля 17 лютого 2023 року. У полеглого героя залишилося двоє дітей, мама та 4 – ро братів та сестер. Поховали Героя на міському кладовищі Коломиї.

Щиро співчуваємо родині, друзям, побратимам та всім, хто знав захисника, зігрівався його чуйністю, надихався правдою й вірою в краще.

Світла пам’ять Герою.

Нагору