Інформатор Коломия

ГРОШІ

Податкова служба Франківщини готова заплатити за прибирання майже 1,5 млн грн

Головне управління податкової служби в Івано-Франківській області оголосило тендер на утримання приміщень, будинків та прилеглих території в належному стані із очікуваною вартістю 1 468 800 гривень.

Діляться наші франківські колеги з Інформатора.

Цю суму передбачили на прибирання та утримання до кінця цього року Головного управління ДПС в Івано-Франківській області за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 20.

Згідно тендерної документації, замовник робіт опублікував суворі вимоги з переліком та очікуваною якістю робіт, які передбачають не лише традиційне прибирання, але й чищення офісної техніки, відсутність відбитків пальців на дзеркалах та запахів у туалетах.

Також за умовами договору до переліку послуг входить обслуговування електрогосподарства, підмітання території, косіння трави та прибирання снігу.

На виконавця покладається повна відповідальність за дотриманням правил безпеки працівників, ведення журналу, повне забезпечення працівників миючими, дезінфікуючими засобами, також всім необхідним інструментом.

Тендерні пропозиції прийматимуть до 23 лютого, того ж дня відбудуться торги.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору