Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську вкотре відбулася акція на підтримку полонених воїнів

Сьогодні, 18 лютого, в Івано-Франківську на Пасічнянському мості зібралося близько 200 небайдужих, щоб знову нагадати про українських захисників, які вже місяцями знаходяться в неволі. 

Повідомляє Інформатор.

Така мирна акція-нагадування на підтримку військовополонених захисників “Азовсталі” та суміжних підрозділів проходить щонеділі в багатьох містах нашої країни.

Рідні воїнів, які перебувають в російському полоні, та небайдужі громадяни закликали всіх об’єднатися задля свободи військових, які гідно захищали свою країну, але більш ніж півтора року перебувають в катівнях ворога.

Понад 21 місяць рідним та близьким невідомо, де та в яких умовах знаходяться захисники.

“Мій син, боєць полку “Азов”, вийшов в полон по наказу вищого командування, разом з усіма захисниками Маріуполя. Зараз вже пішов 22 місяць, як вони знаходяться у ворожому полоні, де їм було обіцяно 3-4 місяці. Ми виходимо на такі мирні акції, які відбуваються по всіх містах України і будемо виходити, не припинемо доти поки не виконають обіцянки і не повернуть всіх захисників Маріуполя додому”, – розповіла мати військовополоненого.

Родини полонених вкотре звертаються до міжнародних організацій та до влади звільнити з полону захисників “Азовсталі” та військових НГУ 3057, адже вони понад 20 місяців перебувають у неволі.

   

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору