Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Франківщині застілля закінчилося вбивством 48-річного чоловіка

На Франківщині застілля закінчилося вбивством 48-річного чоловіка

Минулих вихідних до поліції звернулася жінка, яка знайшла тіло свого колишнього чоловіка. Як стало відомо, чоловіка забив до смерті товариш по чарці.

Інформатор розповідає більше, посилаючись на допис поліції області.

Ситуація трапилася у селі Микитинці, Івано-Франківського району, після повідомлення жінки на місце одразу виїхали слідчі обласної поліції, спеціалісти- криміналісти та слідчо-оперативна група. Поліцейські виявили видимі сліди насильницької смерті.

Як стало відомо, до 48-річного потерпілого прийшов товариш, й вони разом розпивали спиртні напої. Потім між ними виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Товариш декілька разів вдарив господаря  в область голови та тулуба чоловіку. Від отриманих травм він помер.

Зловмисник після скоєного втік з місця злочину. Патрульні поліцейські розшукали його на одній із вулиць Івано-Франківська. Ним виявився 31-річний уродженець Закарпаття. Фігуранта затримано й повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.За скоєне фігуранту загрожує максимальне покарання у вигляді до 10 років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору