Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що у Коломиї присудили водію Mitsubishi, який під 2,56 проміле врізався в газову трубу

Що у Коломиї присудили водію Mitsubishi, який під 2,56 проміле врізався в газову трубу

Пізно ввечері 15 січня п’яний водій автомобіля “Mitsubishi Lancer” на вулиці Мазепи у Коломиї врізався у газову трубу. Експертиза виявила у його крові алкоголю в 13 разів вище норми.

Інформатор розповість деталі на основі постанови суду.

За 20 хвилин до комендантської години 15 січня мешканці середмістя почули звук удару. Правоохоронці виявили по вул. Мазепи, 58, на розі із вул. Лицарською авто, що врізалося у газову трубу.

Відео дивіться на нашому телеграм-каналі за посиланням.

За словами очевидців, близько опівночі водій “Mitsubishi” йшов на обгін, але автівку кілька разів розкрутило на дорозі, й вона протаранила газову трубу, від чого трубу знесло. Очевидці додають, що на вулиці було сильно чутно запах газу, працівники газової служби вчасно зупинили витік.

Правоохоронці перевірили водія на сп’яніння і результат вразив: алкотестер “АлкоФор 507” показав 2,56 проміле алкоголю в крові, при нормі 0,2.

У Mitsubishi Lancer був пошкоджений задній бампер, кришка багажника, задній спойлер, розбита задня ліва фара і численні подряпини.

Але на суд 12 лютого обвинувачуваний не з’явився, адвокат подав від його імені клопотання, в якому визнає повністю вину і заявляє про те, що збитки відшкодував.

Суд визначив міру покарання для хмільного водія: 17 000 грн штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік.

Крім того порушник має сплатити судовий збір 605 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору