Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Батькував і шарпав поліцейських: що присудили п’яному хулігану в Коломиї

Батькував і шарпав поліцейських: що присудили п'яному хулігану в Коломиї

Нещодавно у Коломиї завершився суд над чоловіком, який увечері вихідного дня викрикував матюки та погрози мешканцям багатоповерхівки, а потім намагався вступити в бійку з поліцейськими, які прийшли його вгомонити.

Інформатор розповість деталі за постановою суду.

16 грудня 2023 року близько 17:15  чоловік лаявся нецензурними словами та погрожував фізичною розправою жителям багатоквартирного будинку. Правоохоронці намагались заспокоїти хулігана, але той не лише не припинив, але й накинувся на них: шарпав за форму, намагався битися та поводився зухвало. Дії хмільного порушника розцінили за двома статтями як дрібне хуліганство та злісну непокору законним вимогам органів правопорядку.

На суді ж чолов’яга був набагато скромнішим: свою вину визнав повністю. Та виявилось, це далеко не перше правопорушення – його неодноразово притягували до адміністративної відповідальності.

Відтак за хуліганство і шарпанину правоохоронців суд призначив всього 136 грн штрафу. Тим часом судовий збір обійдеться нахабі 536,8 грн.

Фото ілюстративне.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору