Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

22 лютого Коломия прощалася з Героєм Михайлом Дрогомирецьким

22 лютого Коломия прощалася з Героєм Михайлом Дрогомирецьким

І знову Коломия у сльозах. Ми продовжуємо втрачати на війні мужніх синів, чоловіків й татусів, які віддали життя за нашу з Вами свободу. Сьогодні громада провела в останню дорогу захисника Михайла Дрогомирецького.

Інформатор щиро співчуває родині, близьким та побратимам Героя.

Михайло народився 13 листопада 1980 року. Навчався у школі №6, пізніше продовжив здобувати освіту в одному з училищ міста. У Героя залишилося двоє дітей. Рідні згадують його як непосидючого, доброго чоловіка, який завжди був готовий прийти на допомогу друзям.

Невдовзі після початку повномасштабнго вторгнення Михайла Дрогомирецького призвали захищати рідну Україну в складі 77-го батальйону територіальної оборони, він був номером обслуги зенітного кулеметного відділення зенітного ракетно-артилерійського взводу роти вогневої підтримки.

Разом з побратимами Сергієм Томащуком та Ігорем Ілюком, які загинули 28 січня, воїн боровся за мир та справедливість. 25 січня Михайло отримав важке поранення, лікарі боролися за життя Героя, та 19 лютого він відійшов у вічність.

22 лютого коломияни прийшли до Церкви священномученика Йосафата, щоб провести хороброго воїна в останню дорогу. Поховали Михайла на Алеї Слави у Коломиї.

22 лютого – день жалоби у Коломийській громаді. Всі гучні та розважальні заходи мають бути скасовані.

Вічна пам’ять Героєві Михайлу Дрогомирецькому.

Нагору