Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Різномаїття дизайнів золотих каблучок із розкішними діамантами

Різномаїття дизайнів золотих каблучок із розкішними діамантами

Діамант — це дорогоцінний камінь, що впродовж століть належить до переліку предметів розкоші. Золоті прикраси з кристалами, що сяють, запропоновані в різноманітних варіантах. Їх гармонійно вписують як у повсякденний, так і у святковий образи. Наприклад, вишукана ювелірна каблучка з діамантом підійде жінці будь-якого віку. Великий вибір елегантних моделей дасть змогу купити собі або в подарунок ту прикрасу, що максимально відповідає вподобанням та стилю.

Золоті вироби з каменями: якому відтінку металу надати перевагу

Для виготовлення розкішних каблучок, які інкрустують діамантами, використовують ювелірний сплав 585 проби. Він на 58,5% складається із чистого золота. Що стосується лігатури, її одержують із металів різних типів. Тому це дає змогу отримати прикраси лимонного, червоного, білого кольору. Також в одному виробі майстри часто поєднують золото двох відтінків. Комбінований ювелірний метал гарно доповнюється діамантами.

Покращують естетичні якості каблучок такі технології як родіювання та алмазна грань. Перша застосовуються під час виготовлення моделей із білого золота. Тонкий шар родію підкреслює вишуканий відтінок металу. Технологія алмазної грані допомагає стильно оформити обідок каблучки.

Особливості інкрустації діамантами

Прикраси з дорогоцінними каменями вибирають за кількома важливими параметрами. Передусім треба звернути увагу на характеристики кристалів. Купуючи золоту каблучку з діамантами, необхідно врахувати тип огранювання та форму вставки. Серед популярних варіантів виділяють:

  • грушу;
  • квадрат;
  • круг;
  • овал.

Більшість прикрас оздоблюють діамантами, оформленими у вигляді круга. Також виділяють незвичайне огранювання «Принцеса», що характеризується розкішним сяянням дорогоцінного кристала.

Серед популярних моделей можна виділити каблучки як з одним діамантом, так і з розсипом каміння, що розташоване на обідку прикраси. Також залишаються актуальними варіанти з доріжкою кристалів.


Різномаїття дизайнів золотих каблучок із розкішними діамантами

Майстри ювелірного мистецтва виготовляють розкішні золоті каблучки, інкрустуючи їх не лише класичними прозорими діамантами. До ексклюзивних колекцій належать вишукані чорні кристали. Вони сповна розкривають красу завдяки поєднанню із золотом будь-яких відтінків.

Різномаїття стилів каблучок із діамантами

Для повсякденного носіння підійдуть прикраси з дорогоцінним камінням. Однак у такому разі варто надавати перевагу виробам із лаконічним дизайном. Класичний (універсальний) стиль стане відмінним вибором. Каблучки інкрустують мініатюрними кристалами, що розташовують на тонкому обідку.

Якщо цікавить яскрава ювелірна прикраса, яка обов’язково приверне увагу до себе, можна надати перевагу моделі, у якій:

  • класичні прозорі та чорні діаманти поєднують між собою;
  • кристали доповнюють іншим дорогоцінним камінням, наприклад, розкішними сапфірами або смарагдами;
  • застосовані філігранні елементи, що надають ексклюзивності та вишуканості.

Діамантами часто інкрустують золоті каблучки в романтичному стилі. Особливістю таких прикрас є передусім вставки, виконані у формі сердець. Можна виділити моделі, у яких такі елементи розташовані на обідку. Завдяки такому оформленню каблучка набуває яскравого оригінального дизайну.

Прикраси з діамантами купують не лише собі. Також це розкішні коштовні подарунки, які можна підготувати на свято закоханих, річницю весілля, день народження тощо.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору