Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Батюшка УПЦ мп на катафалку хотів вивезти за кордон чоловіка призовного віку

Батюшка УПЦ мп на катафалку хотів вивезти за кордон чоловіка призовного віку

Для того, щоб незаконно перевезти у Молдову дорослого чоловіка, священник церкви УПЦ мп заховав у катафалку 10-річного хлопчика.

Деталями від прикордонної служби ділиться Інформатор.

Прикордонники зупинили катафалк під керуванням 45-річного священнослужителя церкви, керованої з країни-агресорки, на транзитній ділянці автодороги «Одеса-Рені».

Батюшка віз чоловіка призовного віку з Луганщини. Він збирався висадити пасажира, щоб той нелегально потрапив у Молдову. А щоб кількість осіб у транспортному засобі співпадала на виїзді з транзитної дороги, водій заховав у катафалку 10-річного хлопчика – сина односельця. Неповнолітнього прикрили відрами, шинами та ковдрою.

Прикордонниками викрили наміри клірика. Стосовно нього направлено повідомлення до поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Дитину правоохоронці повернули батькам.  На пасажира складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справу скеровано до суду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору