Інформатор Коломия

АВТО

Поліція зупинила водія у П’ядиках, виявилось – він під наркотиками

Поліція зупинила водія у П'ядиках, виявилось - він під наркотиками

Кермування у стані алкогольного сп’яніння, на жаль, поширена історія. А проте коломийські правоохоронці у селі під Коломиєю зупини водія, вигляд якого викликав інші підозри. Звужені зіниці, неадекватна реакція, червоне обличчя. Експертиза ці підозри підтвердила.

Як покарали цього керманича – знає Інформатор.

Інцидент мав місце ще у листопаді 2023 року. Близько 18:05 7 листопада на вулиці Косачівській у селі П’ядики поліція зупинила «MERSEDES-BENZ SPRINTER». Водій виглядав неадекватно, його зіниці не реагували на на світло, поведінка свідчила, що він вживав наркотичні засоби. Але керманич від проходження медичного огляду на стан наркотичного сп`яніння відмовився.

Тричі він не з’являвся на судові засідання, хоча був про це повідомлений. Відтак 21 лютого суд розглядав цю справу за відсутності обвинувачуваного.

Вивчивши рапорти поліцейських та записи з відеофіксації, суд виніс постанову.

Водія SPRINTER-а визнали винуватим і призначили штраф 17 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік. Ще 536 грн судового збору доведеться сплатити порушнику на рахунок Казначейства.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору