Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Лижник Євген Марусяк показав один із найкращих результатів в історії України

Лижник Євген Марусяк показав один із найкращих результатів в історії України

Спортсмен з Криворівні Євген Марусяк вкотре прославив наш край та країну на світовій спортивній арені. Український лижник фінішував на високому 22-му місці на етапі Кубка світу зі стрибків на лижах з трампліна.

Ділиться Інформатор.

На першому старті Євген Марусяк показав 29 результат, а уже на другому піднявся на 22-гу сходинку.

“Два етапи Кубка світу в Оберстдорфі стали воістину історичними для українського атлета,” – пишуть на сторінці Федерації  лижного спорту України.

Як зазначила голова ОВА, це – третій найкращий результат в історії України на рівні Кубка світу зі стрибків з трампліна, і другий – в кар’єрі нашого лижника.

Ще один український лижник Віталій Калініченко теж успішно подолав кваліфікацію й у підсумку зайняв 37 позицію. Для атлета – це найкращий виступ в кар’єрі на польотному трампліні на етапі Кубка світу.

Приєднуємось до привітань для нашого земляка Євгена, також Віталія та їх наставника, старшого тренера збірної команди України зі стрибків на лижах з трампліна Володимира Бощука з високими результатами! Нових перемог та рекордів!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору