Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що присудили п’яному прикарпатцю, який побив сестру та її малолітню дитину

Що присудили п'яному прикарпатцю, який побив сестру та її малолітню дитину

22 лютого Надвірнянський районний суд виніс вирок чоловікові, який умисно спричинив сестрі та племіннику легкі тілесні ушкодження.

Більше розповість Інформатор.

Як розповідається в матеріалах справи, 25 вересня 2023 року уродженець с. Пасічна Надвірнянського району напідпитку повернувся додому й почав конфліктувати із своєю сестрою, потім схопив її за волосся, нахилив донизу та почав бити головою об підлогу і наносити удари ногами по тілу.

В цей конфлікт втрутилася потерпіла, яка намагалася захистити свою сестру. Обвинувачений схопив потерпілу  за волосся, повалив її на підлогу і наніс декілька ударів руками та ногами по голові, грудній клітці, верхніх та нижніх кінцівках потерпілої. Внаслідок цього жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді синців в ділянці голови, задньої поверхні грудної клітки зліва та обох верхніх і нижніх кінцівок, що згідно висновку судово-медичного експерта відносяться до легких тілесних ушкоджень.

Далі чоловік почав виганяти її разом з малолітніми дітьми ( 2021 р.н та 2022 р.н.) на вулицю, під час цього він наніс один удар рукою в ділянку задньої поверхні грудної клітки дитини 2022 року народження, що також відносяться до легких тілесних ушкоджень.

Обвинувачений свою вину повністю визнав. Потерпіла під час суду пояснила, що 25 вересня 2023 року, під вечір, вона разом з дітьми приїхала в гості до сестри. “Пізно вночі прийшов обвинувачений в стані алкогольного сп`яніння, почав включати світло, кричати, розбудив та перелякав дітей. Почав бити спочатку молодшу сестру, вона заступилася, але брат побив і її, вона отримала синці на руках, ногах, грудній клітині, голові. Потім почав виганяти її з будинку, разом з дітьми, при цьому вдарив молодшого сина по спині. На зауваження припинити свої дії, обвинувачений не реагував, поводив себе агресивно.” Вона зазначила, що конфлікти виникали і раніше, коли обвинувачений перебував у стані алкогольного сп`яніння. Просила обвинуваченого покарати суворо.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.125 КК України та призначив покарання у виді громадських робіт на строк 200 годин. До нього застосували обмежувальний захід у виді направлення для проходження програми для кривдників на строк 3 місяці.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору