Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

У Слободі навіки попрощалися з загиблим воїном Юрієм Татарчуком

У Слободі навіки попрощалися з загиблим воїном Юрієм Татарчуком

Війна жорстоко обірвала життя молодого військовослужбовця Юрія Татарчука з села Слобода Печеніжинської громади. У нього було багато планів та мрій на майбутнє, але 11 лютого 2024 року він загинув на війні з окупантом. 25 лютого воїна провели в останню дорогу в рідному селі.

Інформатор розділяє смуток та горе родини та близьких Юрія.

Воїну було лише 30… Юрій народився та проживав у селі Слобода. Хлопець залишився єдиним сином у батьків після трагічної смерті молодшого брата.

“Надзвичайно добрий, світлий Юрій мріяв, будував плани на майбутнє, був надією родини. Але ворог жорстоко, несправедливо обірвав молоде життя, розтоптав та поламав мрії і надії.”, – так про воїна розповідають на сторінці Печеніжинської ТГ.

Військовослужбовець став на захист Батьківщини 16 грудня 2023 року в складі гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу 10 ОГШБр “Едельвейс” на посаді старшого водія-механіка. Герой загинув 11 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Веселе Бахмутського району Донецької області.

Вчора, 25 грудня, односельчани, родина, друзі та побратими назавжди попрощалися з Юрієм Татарчуком. Поховали воїна на місцевому кладовищі з військовими почестями.

Вічна пам’ять Герою!

Нагору