Інформатор Коломия

ВЛАДА

Боротися з борщівником в Коломиї хотіла… дизайн-студія

Боротися з борщівником в Коломиї хотіла... дизайн-студія

На боротьбу з борщівником у Коломиї готові витратити майже мільйон. На участь у тендері подалась тільки одна фірма – дизайн-студія “ПАРАПЛАН”.

Що вирішили у ратуші – знає Інформатор.

26 лютого завершилась тендерна закупівля управління комунального господарства щодо локалізації борщівника Сосновського очікуваною вартістю  998 903 грн.

Єдиним учасником закупівлі стало коломийське приватне підприємство “Дизайн-студія Параплан” із пропозицією боротися з борщівником за 871 466 грн. Фірма працює майже 20 років із статутним капіталом 1 тисяча гривень. Керує нею ДЯЧУК ВАСИЛЬ ДМИТРОВИЧ.

В останні роки ця дизайн-студія вигравала кілька тендерів на перезарядку вогнегасників для структурних підрозділів ратуші.

Серед видів діяльності фірми нема послуг у сфері озеленення. Згідно КВЕДів студія спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових будівель, електромонтажних роботах, діяльності у сфері архітектури, інжинірингу, геології та геодезії, а також наданні послуг технічного консультування в цих сферах.

Управління комунального господарство припозицію “Параплану” відмінило, але не через відсутність досвіду в боротьбі із борщівником, а через невідповідність вимогам документації: нема підтвердження про наявну необхідну техніку та деяких довідок.

Нагадаємо і попередні роки з борщівником у Коломийській громаді боролися два комунальні підприємства – КП “Зеленосвіта” та КП “Коломийська міська ритуальна служба”. На це місто вже витратило 1 172 638 грн, проте борщівник процвітає, як і раніше.

Детальніше про те, де мають нищити цю отруйну рослину та скільки коштів виділяли в попередні роки – читайте ТУТ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору