Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Городенці злодій вкрав гроші з бібліотеки

У Городенці злодій вкрав гроші з бібліотеки

До правоохоронців звернулась жінка і заявила, що у приміщенні бібліотеки в Городенці у неї вкрали 600 євро, 500 доларів та 3 тисячі гривень. Поліція знайшла злодія.

Деталями від поліції ділиться Інформатор.

48-річна постраждала повідомила, що невідома особа поцупила гроші з гаманця.  Правоохоронці взяли сліди пальців рук, долонь та оперативно встановили злодія.

Крадієм виявився раніше судимий 48-річний мешканець Вінницької області. Після скоєння крадіжки він поїхав до Івано-Франківська, де на вокзалі його уже “зустріли” оперативні працівники. Слідчі також затримали фігуранта в процесуальному порядку.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору