Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Поховали” бабусю, аби нелегально виїхати в Румунію | Прикордонники затримали двох чоловіків

"Поховали" бабусю, аби нелегально виїхати в Румунію | Прикордонники затримали двох чоловіків

Ховають дружину чи “купляють” третю дитину – чого тільки не вигадують чоловіки, щоб нелегально виїхати за кордон. Цього разу прикордонники затримали двох чоловіків з поминальними вінками, які “поспішали” на похорон бабусі.

Більше розповість Інформатор , посилаючись на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Прикордонники відділення «Хижа» Мукачівського загону виявили двох українців, які хотіли незаконно потрапити в Румунію.

На контрольному посту зупинили автівку, водій розповів, що він таксист й доставляє пасажирів у село Чорнотисів на похорон бабусі. Як підтвердження, він показав прикордонникам поминальні вінки.

Після цього пасажири підтвердили, що таки їдуть прощатися з родичкою, щоправда ні її імені, ні адреси пригадати не змогли.

Прикордонники з’ясували, що чоловіки заплатили «таксисту» та його спільникам по 2 тисячі доларів США за переправлення через кордон.

Організатори переправлення забрали в них кошти за “послугу”, видали поминальні вінки та наказали при зустрічі з прикордонниками розповідати «легенду» про похорон бабусі.

Зараз правоохоронці вивчають усі деталі правопорушення з метою встановлення кола осіб, причетних до незаконного переправлення чоловіків через кордон.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору