Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Полеглого 19-річного захисника з Верховини Миколу Семчука нагороджено орденом

Полеглого 19-річного захисника з Верховини Миколу Семчука нагороджено орденом

19-річний азовець Микола Семчук загинув у листопаді 2023 році. Президент України посмертно нагородив воїна орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Пише Інформатор, посилаючись на Верховинську селищну раду.

Микола народився 21 липня 2004 року у селищі Верховина. У липні 2023 року він добровільно став на захист нашої країни. Вступив у лави полку “Азов” Національної гвардії України. Проходив військовий вишкіл у Києві. Микола Семчук загинув 30 листопада 2023 року поблизу Сєвєродонецька Луганської області. Йому назавжди залишиться 19 років…

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові Указом Президента України від 23 лютого 2024 року старшого солдата Миколу Васильовича Семчука нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня посмертно.

У Героя залишилися батьки, молодша сестра і старший брат, який також захищає Україну в лавах ЗСУ. Батько Миколи теж воював, але нещодавно був демобілізуваний.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору