Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Внаслідок зіткнення “Mercedes-Benz” та “Mitsubishi” постраждало 5 людей

Внаслідок зіткнення "Mercedes-Benz" та "Mitsubishi" постраждало 5 людей

27 лютого після обіду на Прикарпатті зіткнулися легковий автомобіль “Mercedes-Benz E320” та “Mitsubishi L-200”. В ДТП травмувались водії та пасажири обох автівок.

Деталі від поліції розповідає Інформатор.

Аварія сталася близько 14:45 в Драгомирчанах під Івано-Франківськом. За кермом автомобіля “Mercedes-Benz” був 23-річний мешканець Старого Лисця, а “Mitsubishi” кермував 32-річний чоловік з Надвірнянського району.

Наразі відомо, що водій “Мерседесу” здійснював розворот і допустив зіткнення з “Mitsubishi”, який рухався у попутному напрямку.

Медики госпіталізували обох водіїв, 21-річну пасажирку “Mercedes”, мешканку Івано-Франківської ТГ, та двох пасажирів “Mitsubishi” – 1993 та 1997 р.н., мешканців Надвірнянщини та Богородчанської громади.

Водії за кермом були тверезі.
Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору