Інформатор Коломия

ГРОШІ

На Коломийщині здали в оренду стоматкабінет за смішну ціну

На Коломийщині здали в оренду стоматкабінет за смішну ціну

Отинійська селищна рада на початку 2024 року здала в оренду два приміщення в амбулаторії сімейної медицини за кілька сотень гривень.

Інформатор розповість більше.

Два кабінети амбулаторії в селі Струпків загальною площею 15.2 м² влада Отинійської громади виклала на аукціон з правом оренди майже на 5 років.. Стартова ціна складала всього 515 гривень за місяць. призначення – для стоматологічної діяльності.

Для оренди пропонують два кабінети –  кабінет № 22 (6.1 м²) та кабінет №23 (9.1 м²), загальною площею 15.2 м², та знаходиться за адресою вул. Перемоги, буд.2Б с. Струпків Коломийського району Івано-Франківської області.

Це нежитлова будівля збудована у 1975 році із цегли, перекриття залізо-бетонне. Приміщення у задовільному стані. Середня внутрішня висота 2,50 м.п.

В основі будівлі вікна металопластикові, двері – дерев’яні, підлога – лінолеум. Внутрішнє облицювання – штукатурка вапняними фарбами, керамічна плитка. Дахове покриття шатрове.

З комунікацій є опалення та електрика. Водопостачання та каналізація – наявні. Прибудинкова територія замощена, оздоблена міжбудинковими проїздами, тротуарами, зеленими насадженнями, місцями для паркування. Територія не засмічена, розроблена.

Тобто стан приміщень хороший і ціна спокуслива. А проте бажаючих взяти участь у аукціоні було обмаль.

Єдиний участиник тендеру – ФОП, дані якого система приховала – запропонував на 5 грн більше і переміг. Тобто вартість оренди цих двох кабінетів на місяць складає 520 грн.

Термін оренди – 4 років 11 місяців.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору