Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Через відео з побиттям пенсіонерів поліція Прикарпаття розпочала кримінальне провадження

Через відео з побиттям пенсіонерів поліція Прикарпаття розпочала кримінальне провадження

3 березня в соцмережах почали ширитися відео, на яких нібито банда скінхедів орудує в Івано-Франківську, б’є людей похилого віку та застосовує газові балончики. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Пише Інформатор за допис поліції Івано-Франківської області.

На відео видно, що юнаки нападають на перехожих, зокрема літніх, б’ють та застосовують газовий балончик. В телеграмі зазначають, що група діє в мікрорайоні “БАМ”.

Поліцейські побачили відео під час моніторингу соціальних мереж. Вони одразу розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Втім, вони наголошують, що жодних звернень до поліцейських не надходило, за допомогою ніхто не звертався.

В рамках кримінального провадження правоохоронці перевіряють викладену в мережі інформацію щодо побиття пересічних людей, встановлюють потерпілих осіб та всіх причетних до хуліганських дій. Слідчі дії тривають.

Поліція Прикарпаття також звертається до небайдужих мешканців, якщо Вам відома інформація про вказані та аналогічні правопорушення чи про осіб, які вчиняють протиправні дії, повідомляйте на спецлінію “102”. Анонімність гарантовано.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору