Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Отинійщина в скорботі: до рідного краю навіки повертається Герой Віктор Яковишак

Отинійщина в скорботі: до рідного краю навіки повертається Герой Віктор Яковишак

Ще одне ім’я вписане в історію боротьби за незалежність України – 1 березня на війні загинув молодий захисник із Отинійської громади Віктор Яковишак. У вівторок, 5 березня, скорботний кортеж із тілом Героя прибуде до рідного краю.

Із сумом сповіщає Інформатор.

30-річний головний сержант Яковишак Віктор Ярославович проживав у селі Ворона. Він був командиром відділення гранатометного взводу, роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону військової частини А0998.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, військовий загинув 1 березня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України на території Донецької області.

5 березня воїн “на щиті” повертається до рідної домівки. Жителів громади на знак пошани та вдячності закликають гідно зустріти захисника.

Скорботний кортеж прибуде з боку м. Івано-Франківськ о 12:00 на площу перед памʼятником Тарасу Шевченку в селищі Отинія. Далі кортеж з тілом Воїна прямуватиме до рідної домівки в с. Ворона, де проживав Захисник.

5 та 6 березня на території Отинійської селищній територіальній громаді оголошено Днями жалоби за загиблим.

Вічна пам’ять Герою!

Нагору