Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Лісній Слобідці правоохоронці знайшли в автівці 20 зіп пакетів з наркотиками

У Лісній Слобідці правоохоронці знайшли в автівці 20 зіп пакетів з наркотиками

Поліцейські зупинили автомобіль «Volkswagen Transporter» за порушення правил дорожнього руху, та, як виявилося, водій перевозив чималу партію амфетаміну.

Деталі подає Інформатор з посиланням на поліцію області.

Автівкою керував мешканець Косівського району, 1960 року народження. Під час спілкування з поліцією чоловік почав нервувати, тож поліція провела поверхневу перевірку автомобіля.

У транспортному засобі інспектори виявили вакуумний пакет, в середині якого знаходились 20 зіп пакетів, із речовиною схожою на «Амфетамін». Виявлені заборонені речовини вилучили та скеровали на експертизу.

Косівчанину оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано судом запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Його підозрюють у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Ця стаття передбачає кримінальну відповідальність – до десяти років ув’язнення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору