Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що присудили прикарпатцю, який побив колишню дружину, бо та повернулася додому напідпитку?

Що присудили прикарпатцю, який побив колишню дружину, бо та повернулася додому напідпитку?

Тлумацький районний суд виніс вирок прикарпатцю, який побив колишню дружину на очах у малолітньої дитини.

Більше розповість Інформатор, посилаючись на вирок суду.

Як стало відомо, колишнє подружжя проживало разом, в результаті чого вони були пов’язані спільним побутом і мають взаємні права та обов’язки.

3 листопада 2023 року, близько 9 вечора у спальній кімнаті виник словесний конфлікт між чоловіком та жінкою через те, що остання зловживає спиртними напоями. Після цього чоловік, в присутності малолітньої дитини, діючи умисно, наніс декілька ударів руками по різних ділянках тіла колишньої дружини, спричинивши їй тілесні ушкодження у вигляді синців у ділянках голови, крововиливу у ділянці слизової оболонки верхньої губи, правого плеча та лівого стегна.

У суді чоловік свою вину визнав й розповів, що його колишня дружина повернулась з м. Тлумач напідпитку, між ними розпочався конфлікт, свідком якого була неповнолітня донька. В ході конфлікту він нецензурно її ображав погрожував їй, а потім наніс руками декілька ударів, завдавши їй тілесних ушкоджень. Ствердив, що щиро розкаявся та просив його суворо не карати та призначити покарання у виді штрафу, який він має можливість сплатити.

В судовому засіданні прокурор просив призначити обвинуваченому покарання за ч. 1 ст. 125 КК України у виді штрафу. Потерпіла щодо міри покарання погодилась з прокурором та ствердила, що до колишнього чоловіка претензій не має.

Таким чином, суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України, та призначити йому покарання штраф врозмірі 50 неоподатковуванихмінімумів доходівгромадян,що становить 850 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору