Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї в останню дорогу провели захисника Сергія Резніка

Сьогодні  Коломийська громада у жалобі… В місті прощалися з відважним воїном, героєм Сергієм Резніком.

Інформатор розділяє біль втрати родини, близьких та побратимів захисника.

Воїн народився 18 листопада 1978 року в Сумській області, в 1997 році пройшов військову службу в ЗСУ. В 2014 році познайомився з майбутньою дружиною. З початку російської агресії у 2014 році доєднався до лав ЗСУ, захищав Донецьку та Луганську області, під час несення служби отримав поранення. Та з початком повномасштабного вторгнення знову став на захист рідної землі. Він був сержантом 102-ї окремої бригади територіальної оборони імені Дмитра Вітовського.

У вересні 2022 року військовослужбовець знову отримав поранення. 25 лютого 2024 року на Запорізькому напрямку під час виконання бойового завдання воїн загинув. Разом з ще чотирма бійцями Сергій відважно захищав позиції, але, на жаль, захисник загинув від ворожої гранати. У нього залишилася мама, кохана дружина та син Максим.

Сьогодні, 7 березня, коломияни прийшли до церкви святого архистратига Михаїла, аби провести Сергія Резніка в останню дорогу. Незабудемо ніколи, яку ціну ми платимо за мирне небо. Пам’ятатимемо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Батьківщину!

7 березня оголошено днями жалоби у Коломийській громаді.

Вічна пам’ять Сергію Резніку.

Нагору