Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В одному з навчальних закладів Прикарпаття семикласники змусили школяра роздягтись та зняли його на відео

В одному з ліцеїв Прикарпаття семикласники змусили школяра роздягтись та зняли його на відео

Калуський міжрайонний суд притягнув до відповідальності батьків чотирьох семикласників, які знущались із школяра .

Розповідає Інформатор з посиланням на колег з Івано-Франківська.

Повідомляється, що у селі Бондарів під час перерви четверо семикласників знущались з молодшого на рік учня. Вони били хлопчину, плювали на нього, погрожували та змушували зняти штани разом із білизною, знімаючи це на відео. Пізніше цей відеозапис опублікували у групі в Viber задля насмішки.

Мама потерпілого звернулася до поліції. Батьків семикласників звинувачували у неналежному виконанні батьківських обов’язків.

Суд визнав винним батька одного з хлопців, який опублікував відео. Його покарали штрафом у 1700 грн. На засідання він не прийшов.

Щодо інших батьків, матері ще двох нападників у суді провину в неналежному виконанні батьківських обов’язків не визнали та заявили, що їхні сини ні до кого не чіплялися. Суд розглянув матеріали справи та визнав їх винними у адмінправопорушенні, але закрив провадження у справі й обмежився лише усним зауваженням.

Мати четвертого семикласника свою вину не визнала. Суд закрив справу щодо матері  хлопця через відсутність складу правопорушення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору