Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що присудили чоловікові, який кинув в жінку лопатою?

Що присудили чоловікові, який кинув в жінку лопатою?

6 березня Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області розглянув справу про адміністративне правопорушення.

Інформатор розповість деталі справи.

В матеріалах розповідається, що 7 грудня 2023 року, близько 9:30 ранку, обвинувачений був на подвір’ї власного будинку. Між ним та потерпілою виник словесний конфлікт. Чоловік під час сварки погрожував фізичною розправою жінці й кинув у нею лопатою. Та, на щастя, це не спричинило тілесних ушкоджень. Проте таким чином чоловік порушив громадській порядок та спокій громадян.

Адміністративне стягнення, передбачене санкцією статтею 173 КУпАП являє собою штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (що складає від 51 до 119 гривень) або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п`ятнадцяти діб.

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні ним адміністративного правопорушення, передбаченого ст.173 КУпАП України та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 51 гривня, також він має сплатити судовий збір у розмірі 605 гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору