Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Під Калушем в ДТП загинула 32-річна коломиянка, 5-річна дитина та травмувалось немовля

Під Калушем в ДТП загинула 32-річна коломиянка, 5-річна дитина та травмувалось немовля

У вівторок, 12 березня, в жахливу ДТП поблизу міста Калуш потрапив автомобіль, в якому їхала коломиянка, 5-річна дитина та піврічне немовля. Їх госпіталізували до лікарні. На жаль, мати та старша дитина померли у лікарні.

Пише Інформатор за даними поліції області.

Автомобіль “Volkswagen Golf”, яким кермувала 32-річна мешканка Коломиї, зіткнувся із вантажівкою з причепом «Volvo».

Як наразі встановили правоохоронці, водійка іномарки виїжджала з території АЗС, виконуючи поворот ліворуч на автодорогу, та допустила зіткнення із вантажним автомобілем. 26-річний водій з Калуського району на вантажівці рухався прямо.

Внаслідок зіткнення коломиянка та двоє неповнолітніх пасажирів отримали важкі тілесні ушкодження та терміново госпіталізовані до місцевої лікарні.

На жаль, жінку та 5-річну дівчинку медикам врятувати не вдалося. Піврічне немовля зараз в реанімаційному відділенні Калуської ЦРЛ.

Поліцейські перевірили водія вантажівки на стан сп’яніння. Він був тверезий.

Слідчі Слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області також розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору