Інформатор Коломия

ГРОШІ

П’ядицька громада знову закупила пристрої РЕБ

П'ядицька громада знову закупила пристрої РЕБ

Від початку березня П’ядицька сільська рада уклала два договори на придбання портативних пристроїв для радіоелектронної боротьби.

У кого та за скільки закуповують – розповість Інформатор згідно даних на платформі prozorro.

Обидві закупівлі відбувались без використання електронної системи. Прямі договори П’ядицька сільрада уклала 5 та 13 березня.

Два пристрої РЕБ знову закупили у ТзОВ “ХИМОРОДНИК”, зареєстрованим пів року тому у Києві. Вартість одного – 266 000 грн. Їх мають доставити до 20 та 31 березня.

Нагадуємо, 16 лютого цього року П’ядицька сільська рада рада закупила 3 портативні пристрої для радіоелектронної боротьби у цієї ж компанії за 798 000 грн.

Ми писали, що за весь час ТзОВ “Химородник” заключило тільки 2 договори, обидва – на постачання портативних пристроїв РЕБ. Для громади П’ядик вартість 1 пристрою сягнула 266 тис грн. А для Рівненської енергопостачальної компанії – менше 160 тис грн. У сільраді пояснили, що закупили дорожчі, але потужніші пристрої.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору