Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вдарив “ВАЗ” та виїхав на зустрічну: деталі смертельної ДТП у Заболотові

Вдарив "ВАЗ" та виїхав на зустрічну: деталі смертельної ДТП у Заболотові

Як повідомлялося, вчора ввечері у селищі Заболотів в автотрощу потрапило три автомобілі – два легковика та вантажівка. В ДТП загинув водій “Шкоди”, а керманича “ВАЗ” доставили до лікарні.

Інформатор повідомляє деталі від поліції.

Наразі з’ясовано, що за кермом “Skoda Octavia” був 61-річний мешканець Матеївецької ТГ. Водій не вибрав безпечну швидкість руху та здійснив зіткнення із попутним автомобілем “ВАЗ-2104”, яким керував 48-річний житель Заболотівської громади.

Після цього “ВАЗ” з’їхав у кювет, а водій на “Skoda Octavia” виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою «МАN», під керуванням 34-річного закарпатця.

У результаті ДТП водій «Skoda Octavia» помер в кареті швидкої медичної допомоги, а керманича «ВАЗ» з травмами доставили до медичного закладу.

Водії тверезі.

 

Слідчі з’ясовують обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди в рамках відкритого кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору