Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Гіпсофіла – додаткова прикраса букету чи головна героїня?

Цей милий квітучий чагарник із сріблясто-сірим стеблом і дрібними квіточками вже колись була популярною. Правда це було дуже давно (більш як 150 років тому назад вона користувалася попитом в Англії). Потім про неї незаслужено забули, і  довгий час ця рослина залишалася недооціненою флористами. Та часи змінюються і сучасну флористику складно уявити буз цих рослин, які використовуються і як додаткова складова квіткової композиції і як повноцінний, самостійний елемент милих букетів.

В квітковому магазині УкраФлора є можливість придбати гіпсофіли в різних відтінкових варіаціях. До популярних відносять екземпляри кольору слонової кістки, рожеві, фіолетові, навіть помаранчеві. До речі, цю рослину можна легко пофарбувати в різні кольори. Але улюбленицею флористів залишається «натуральна» гіпсофіла, яка має білий колір. Вона чарівна та зворушлива і переконатися в цьому можна навіть по фото.

Гіпсофіли: значення букета та квіток

Букети із гіпсофіли стали справжнім трендом. Популярна рослина використовується для створення:

  • розкішних моно букетів;
  • квіткових композицій;
  • а також декору у вигляді сухоцвітів.

Букети з цим елементом (друга назва квітки лещиця) виглядають розкішно, вишукано та завжди ніжно.

Багато людей, які замовляють букети з цих квітів, цікавляться, що символізує гіпсофіла. Це рослини, які завоювали величезну популярність у Європі. Композиції з цієї рослини захоплюють своїм чудовим зовнішнім виглядом та ніжністю. Королева Вікторія віддавала перевагу саме гіпсолюбці, тому ця квітка використовувалася для декору різноманітних урочистих заходів при королівському дворі. Квіти використовувалися для передачі таємних повідомлень між коханими, оскільки є символом найтрепетніших романтичних почуттів.

Квіти гіпсофіли символізують нове життя, народження чогось чи когось. Сьогодні ці букети можна презентувати на церемонію одруження, новосілля, а також на народження дитини. Значення букета може говорити про нову стадію у житті дорогої людини. У країнах Європи квітка має ще одну гарну назву – «Дихання немовляти», оскільки такі композиції дуже часто дарують близьким людям на народження дитини.

Квіти гіпсофіли також означають чистоту, невинність. Таке ніжне значення квітки гіпсофіли дозволяє використовувати його для створення розкішних весільних букетів, які в руках нареченої виглядатимуть трепетно.

Гіпсофіла додаткова прикраса букету чи головна героїня

Консультанти інтернет магазину UkraFlora допоможуть вам підібрати гіпсофіли і для створення стильних квіткових композицій і для монохромного букету. І хай вас не лякає візуальна простота рослини. Саме ця простота та ніжність і зробили гіпсофілу фавориткою флористів у різних країнах світу.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору