Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Мешканець Коломийщини отримав штраф за те, що погрожував дружині сокирою

Мешканець Коломийщини отримав штраф за те, що погрожував дружині сокирою

11 березня Коломийський міськрайонний суд виніс постанову щодо чоловіка, який здійснював психологічне насильство над своєю дружиною.

Інформатор розповідає деталі за матеріалами справи.

Як стало відомо, 4 березня 2024 року, близько 20:00, чоловік умисно погрожував своїй дружині, яка проживає разом з ним, погрожував їй фізичною розправою, зокрема сокирою, обзивав нецензурними словами. Вищевказаними діями він причинив психологічне насильство.

Відносно обвиневаченого поліцейським був складений протокол за ч.1 ст.173-2 КУпАП (Вчинення насильства в сімʼї, тобто умисне вчинення будь-яких дій фізичного, психологічного чи економічного характеру).

Свою вину чоловік у суді визнав. Адміністративне стягнення, передбачене санкцією цієї статті складає штраф від 10 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 до 340 гривень).

Суд вирішив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення й накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 170 гривень. Також він має сплатити судовий збір у розмірі 605 гривень.

Фото згенероване ШІ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору