Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ветеран з Прикарпаття Юрій Гапончук здобув «золото» на змаганнях у США

Ветеран з Прикарпаття Юрій Гапончук здобув «золото» на змаганнях у США

Прикарпатець Юрій Гапончукє капітаном збірної з 30 військових та ветеранів, які представляють Україну на змаганнях у США.

Більше розповість Інформатор з посилання на допис голови ОВА.

Зараз у Лас-Вегасі (США) тривають змагання United States Air Force and Marine Corps Trials 2024, які проходять на Nellis Air Force Base (військовій базі Повітряних сил США). У ініціативі беруть участь понад 300 учасників із США, України та Грузії.

На змаганнях Юрій Гапончук здобув перемогу у командній стрільбі з лука. Напередодні саме у цьому виді адаптивного спорту українці вибороли ще й “срібло”

“…Участь у цих змаганнях дає можливість подивитися на життя по-новому. Я багато чого взяв для себе. А найперше — це питання інклюзивності. Тут всюди й усе продумано. Тепер в мене є нові ідеї, які буду втілювати вдома, в Івано-Франківську”, – зазначив спортсмен.

Ккрім поєдинків з волейболу, ветеран також брав участь у змаганнях з пауерліфтингу та з кульової стрільби. 14 березня, в останній день змагань, на нашого спортсмена чекає веслування на тренажері.

До слова, Українська команда здобула ще й “золото” з волейболу сидячи.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору