Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Легкість Кузьми і трішки ностальжі: чи вдався фільм “Я, Побєда і Берлін”

Легкість Кузьми і трішки ностальжі: чи вдався фільм "Я, Побєда і Берлін"

Ввечері 14 березня глядачі покидали зал кінотеатру “Стрічка” у Коломиї з посмішкою. Комедія підхоплює, переносить і дає класний тривалий післясмак. Особливо таким “трішки древнім” особам, народженим у минулому столітті, як автор цієї рецензії.

Інформатор побував на прем’єрі й залюбки ділиться враженнями.

Якщо ви читали повість Кузьми “Я, Побєда і Берлін” чи мали нагоду слухати цю книгу онлайн голосом відомого співака, то точно знаєте, що це легка, іронічна й ностальгійна історія про 90-ті. Хабарі на кордоні й ганджа у радянських манекенах, які можна було “намутити” у місцевому універмазі, а ще – відчайдушні спроби втриматись на плаву, знайти себе й зберегти любов. Таким був Кузьма. Простий львівський парубок Андрій Кузьменко марив музикою, хоча й сумнівався, варто то все “аматОрство” його молодості, чи краще податися барижити імпортними товарами на зорі Незалежності.

Власне, у новому фільмі побачите цього всього вдосталь. Важко сказати, наскільки “Я, Побєда і Берлін”  біографічний, головний герой дещо ніжніший, більш делікатний і ще не надто впевнений у собі на відміну від Кузьми в розпалі кар’єри. Та зрештою, стрічка дуже переконлива і добра.

А ще там багато якісних сучасних обробок пісень Скрябіна. Затягує в легку ностальгію, але з насолодою.

Тож, раджу таки піти й все побачити-почути на власні очі/вуха, дайте остигнути своїй голові, це зцілює.

Побачити комедію “Я, Побєда і Берлін” можна в Коломиї на вул. В. Нагірного, 18. Стрічка йтиме  у кінотеатрі Коломиї тричі на день.

Придбати чи забронювати квитки можна ТУТ.

Бронь за телефонами
097 125-19-45
099 253-95-00
093-832-88-66

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору